Tuesday, July 2, 2013

Fancy Quran. I'm in love.

Assalamualaikum. 

Hopefully this would be a short entry. 




 


Cantiknyaaa. MashaAllah. Cantik sampai rasa macam nak satu. eh, nak sepuloh. hahaha Quran itu sendiri dah indah. Takde maknanya kalau fancy macam ni tapi tersadai je kat rak *toleh kat tafsir sendiri kat rak* 

i wish i can read you. like a novel. end once, repeat it all over again.

Just an idea. instead of bagi teddy bear besau, bunga sejambak, kek sepasu, minyak wangi sebekas or cupcakes sekotak besar untuk manusia, why don't bagi benda macam ni. Especially for your loved ones. Kalau ada duit lebih la. They will be happy. Trust me. And the benefits not only for them, you too. heeeee

For guys, ada jugak Quran yang special for guys. Try tengok Quran Shop tu k.

P/s : Find your Quran teacher and start learning. Only then, you can have your fancy Quran okay, Nafissa? Ameen :) 

THE END

No comments:

Where all things begin

. . . I still remember the moment when i wanted to decide whether to further my study or to work. I had both opportunity came at th...